Nieres pārgriež uz pusēm,izgriež baltās cīpslas(urīnvadus),noskalo un liek aukstā ūdenī,pieber 2 tējk sāli uzvāra līdz parādās putas.Nolej ūdeni.Nieres noskalo aukstā ūdenī.Atkal katliņā lej aukstu ūdeni, ieliek nieres,pieber 2tējk.sāls ,uzvāra,līdz parādās putas.Ūdeni nolej ,nieres noskalo utt,šo procedūru atkārtoju 4 reizes.Pēdējā reizē vienīgi sāli lieku 1 tējkaroti.Vāra nieres gatavas.Nolej ūdeni un atdzesē.
Tad nieres sagriež salmiņos.Uz šķīvja sakārto 3 noskalotas salāta lapas veselas(tas dekoram,bet dekorē jau katrs pēc savās vēlmes),2 lapas vienkārši saplucina.Uz saplucinātajām lapām liek sagrieztas nieres,pārber ar zaļajiem zirnīšiem un pārlej ar mērci no sojas mērces,olīveļļas un etiķa.
Teiksiet-nieres nelabi ož,Tāpēc arī šis ķēpīgais vārīšanas process.Ar pāris nierēm,tas vēl sīkums,bet ja vairumā...
Rezultāts labs.Mans dārgumiņš joko,ka tas jau esot kā aristokrātu ēdiens.Tieši mērcīte ir tā,kas dod šo garšu.
Varbūt kādam noderēs šī recepte.
Tad nieres sagriež salmiņos.Uz šķīvja sakārto 3 noskalotas salāta lapas veselas(tas dekoram,bet dekorē jau katrs pēc savās vēlmes),2 lapas vienkārši saplucina.Uz saplucinātajām lapām liek sagrieztas nieres,pārber ar zaļajiem zirnīšiem un pārlej ar mērci no sojas mērces,olīveļļas un etiķa.
Teiksiet-nieres nelabi ož,Tāpēc arī šis ķēpīgais vārīšanas process.Ar pāris nierēm,tas vēl sīkums,bet ja vairumā...
Rezultāts labs.Mans dārgumiņš joko,ka tas jau esot kā aristokrātu ēdiens.Tieši mērcīte ir tā,kas dod šo garšu.
Varbūt kādam noderēs šī recepte.
← iepriekšējā | 2. no 117 | nākamā → |