Nepieciešams:
kefīrs - 1 l
lauka gurķi – 2-3 vai 1 garais
vārītas garneles - 150-200 g
dilles - liels saišķis
sāls
citrona sula /nav obligāti/
Pagatavošana:
Gurķus sarīvē vai sagriež gabaliņos, dilles sasmalcina, sajauc ar kefīru. Pievieno garneles, pēc garšas pieber sāli un iespiež citrona sulu. Pirms pasniegšanas atdzesē.
kefīrs - 1 l
lauka gurķi – 2-3 vai 1 garais
vārītas garneles - 150-200 g
dilles - liels saišķis
sāls
citrona sula /nav obligāti/
Pagatavošana:
Gurķus sarīvē vai sagriež gabaliņos, dilles sasmalcina, sajauc ar kefīru. Pievieno garneles, pēc garšas pieber sāli un iespiež citrona sulu. Pirms pasniegšanas atdzesē.
← iepriekšējā | 51. no 159 | nākamā → |
Mazliet savādāka aukstā zupa pusdienām ;)
Ievietoja: Lielais Smiltenes šlāgerfestivāls 14. jūl 2014 12:20