Baravikas nedaudz apvāru,tad notecinu uz sieta.Vāru marinādi-katrai puslitra burciņai -250 gramu-visu lieku pēc garšas-lauru lapas,melnos un smaržīgos piparus,sāli,cukuru un etiķi.Baravikas griežu gabaliņos,lieku marinādē-pāris minūtes pavāru visu kopā.Noņemu katliņu no uguns-lai nedaudz padziest.Katras burciņas dibenā ieberu 1 tējkaroti želatīna,ieleju sēnes kopā ar marinādi,virsū-vēl 1 tējkaroti želatīna.Uzlieku novārītu metāla vāciņu un visas burciņas lieku karsēties ūdenī-85-90 grādos,15 minūtes.Pēc tam burciņas patur apgriesztas uz vāciņiem,tad atdzesē pilnīgi un uz nakti saliek ledusskapī.Nākošajā dienā viss ir dūšīgi sarecējis,var nest uz pagrabu.Lai veicas!
1. no 130 | nākamā → |