SĒŅU LEČO.
75 cal/100g
Sīpoli-2 kg
Burkāni-2 kg
Tomātu pasta-700 gr vai tomāti 2 kg
Saldā paprika 2 kg
Baravikas,bekas vai gailenes 1.5 kg
Sāls -70 gr
Cukurs-50 gr
Citronskābe- 8 gr
Augu eļļa-350 gr
Ķiploki, svaigi-50 gr
-----------------------------------
Dārzeņus sagriežam salmiņos vai sarīvējam .Pievienojam cukuru,sāli,eļļu un atstājam ,,sadraudzēties'' uz 5-10min .
Notīrītas,sagrieztas sēnes apcepam nelielā eļļas daudzumā.
Sautējam dārzeņus15-20min,tad pievienojam apceptās sēnes un sautējam vēl 15 min.Pirms sautēšanas beigām pievienojam tomātu pastu,piespiežam svaigās ķiploku daiviņas,citronskābi.
Karstu sēņu lečo pildam sterilās burkās.
Ja nepasterizē,tad burkas apgrieztā veidā apsedz ar segu,kamēr atdziest.
No šī daudzuma sanāk 11 gb 800ml burkas.
Labi garšo aukstā veidā,bet var izmantot arī citu ēdienu pagatavošanā
Mēs šo lečo izmantojam atvērto pīrāgu un mazo pīrāgu pildījumos (kopā ar vārītiem rīsiem ,olu un zaļumiem), veģetārās vai maltās gaļas picās (pārkaisot ar sieru) ,zupās( + žāvēta gaļa,pupiņas,kartupeļi utt) ,pildītajās pankūkās vai vienkāršā sēņu mērcē
Labāk garšo sēņu lečo ar bekām,bet tas gaumes jautājums
Labu apetīti!
75 cal/100g
Sīpoli-2 kg
Burkāni-2 kg
Tomātu pasta-700 gr vai tomāti 2 kg
Saldā paprika 2 kg
Baravikas,bekas vai gailenes 1.5 kg
Sāls -70 gr
Cukurs-50 gr
Citronskābe- 8 gr
Augu eļļa-350 gr
Ķiploki, svaigi-50 gr
-----------------------------------
Dārzeņus sagriežam salmiņos vai sarīvējam .Pievienojam cukuru,sāli,eļļu un atstājam ,,sadraudzēties'' uz 5-10min .
Notīrītas,sagrieztas sēnes apcepam nelielā eļļas daudzumā.
Sautējam dārzeņus15-20min,tad pievienojam apceptās sēnes un sautējam vēl 15 min.Pirms sautēšanas beigām pievienojam tomātu pastu,piespiežam svaigās ķiploku daiviņas,citronskābi.
Karstu sēņu lečo pildam sterilās burkās.
Ja nepasterizē,tad burkas apgrieztā veidā apsedz ar segu,kamēr atdziest.
No šī daudzuma sanāk 11 gb 800ml burkas.
Labi garšo aukstā veidā,bet var izmantot arī citu ēdienu pagatavošanā
Mēs šo lečo izmantojam atvērto pīrāgu un mazo pīrāgu pildījumos (kopā ar vārītiem rīsiem ,olu un zaļumiem), veģetārās vai maltās gaļas picās (pārkaisot ar sieru) ,zupās( + žāvēta gaļa,pupiņas,kartupeļi utt) ,pildītajās pankūkās vai vienkāršā sēņu mērcē
Labāk garšo sēņu lečo ar bekām,bet tas gaumes jautājums
Labu apetīti!
← iepriekšējā | 2. no 130 | nākamā → |