Maltās gaļas groziņš ar sēņu risoto un sēnēm
1 attēls • 24. sep 2013 22:03
Maltā gaļa 1kg, 2olas,rīvmaize vai izmērcēta baltmaize,2ēd.kar. skābs krējums,sāls pipari, malts koriandrs,2sīpoli,4daiviņas ķiploka,kārtainā mīkla,rīsi un sēnes.
Maltai gaļai pievieno olas,rīvmaizi vai baltmaizi, krējumu,sasmalcinātus sīpolus,piespiež ķiploku,pieliek garšvielas un smalki sagrieztus pētersīļus.Visu labi samīca.Cepešpannā ieklāj cepamo papīru un liek virsū maltās gaļas bumbu.Iesp...VairākMaltā gaļa 1kg, 2olas,rīvmaize vai izmērcēta baltmaize,2ēd.kar. skābs krējums,sāls pipari, malts koriandrs,2sīpoli,4daiviņas ķiploka,kārtainā mīkla,rīsi un sēnes.
Maltai gaļai pievieno olas,rīvmaizi vai baltmaizi, krējumu,sasmalcinātus sīpolus,piespiež ķiploku,pieliek garšvielas un smalki sagrieztus pētersīļus.Visu labi samīca.Cepešpannā ieklāj cepamo papīru un liek virsū maltās gaļas bumbu.Iespiež vidū padziļinājumu un izveido groziņa formu.Kārtaino mīklu sagriež loksnēs un veido apkārt gaļai pinumu.No sloksnītēm sapin arī rokturīti.Apsmērē ar olu.Cep 200gr.līdz gatavs apm.50min.Rokturītis izcepsies ātrāk.Kamēr cepas groziņš izvāra risoto ar sēnēm.Risoto liek izceptajā groziņā,iesprauž rokturītiun dekorē ar pētersīļu lapiņām un sēnītēm.Ēd karstu.