Vistas frikadeļu zupa ar šampinjoniem
1 attēls • 24. sep 2013 14:17
Vistas buljons 2 l;
Burkāni 3 gab.
Nelieli šampinjoni 10 gab
Jēlas vistas krūtiņas 500 g
Baltmaize bez garozas 100 g
Kafijas saldais krējums 100 ml
Ola un olas dzeltenums
Sāls un pipari 1 tējk.
Rīvēts muskatrieksts 1 tējk.
Uzvāriet vistas buljonu, vai ātrajā variantā izmantojiet vistas buljona kubiņus.
Ielej lielā katlā buljonu un pieliek klāt burkānu šķēlītes. Uzvāriet to un turpiniet...VairākVistas buljons 2 l;
Burkāni 3 gab.
Nelieli šampinjoni 10 gab
Jēlas vistas krūtiņas 500 g
Baltmaize bez garozas 100 g
Kafijas saldais krējums 100 ml
Ola un olas dzeltenums
Sāls un pipari 1 tējk.
Rīvēts muskatrieksts 1 tējk.
Uzvāriet vistas buljonu, vai ātrajā variantā izmantojiet vistas buljona kubiņus.
Ielej lielā katlā buljonu un pieliek klāt burkānu šķēlītes. Uzvāriet to un turpiniet vārīt 10 min.
Pa to laiku pagatavo vistas frikadeles. Liek blenderī vistas krūtiņu, baltmaizi bez garozas, kafijas saldo krējumu, olu un olu dzeltenumu, sāli, svaigi maltus piparus un rīvēto muskatriekstu. Visu sajauc viendabīgā masā.
No gatavās masas veido frikadeles, ar divu tējkarošu palīdzību. Liek vārīties klāt pie buljona.
Nomazgā un gareniski sagriež šampinjonus. Pievieno zupai sēnes un vāra 5 min.
Pasniedziet zupu ar smalki sakapātiem pētersīļiem.
Labu apetīti!
http://amam.lv/vistas-frikadelu-zupa-rac…
-