Lieliska recepte kūkai bez cepšanas
1 attēls • 21. dec 2012 18:23
Biezpiena kūka ar augliem Sastāvdaļas: 500 g biezpiena 500 g cepuma selga 2 gab. biezpiena sieriņu Kārums skābs krējums cukurs 1citrons augļi Gatavošana: Biezpienu samaļ, tam klāt pievieno sieriņus Kārums. Nedaudz pievieno krējumu, līdz masa kļūst viendabīga, pēc garšas pievieno cukuru. Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā. Pirmo kārtu li...VairākBiezpiena kūka ar augliem Sastāvdaļas: 500 g biezpiena 500 g cepuma selga 2 gab. biezpiena sieriņu Kārums skābs krējums cukurs 1citrons augļi Gatavošana: Biezpienu samaļ, tam klāt pievieno sieriņus Kārums. Nedaudz pievieno krējumu, līdz masa kļūst viendabīga, pēc garšas pievieno cukuru. Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā. Pirmo kārtu liek cepumus, tad biezpiena masu, tad cepumus utt. Kad cepumi izbeigušies, kūku no visām pusēm nosmērē ar biezpiena masu. Kūkas virsu dekorē ar augļiem. Kūku pāris stundas atstāj ievilkties ledusskapī. Gatavošanas laiks: 90 minūtes