ĀTRAIS LĪGO ŠAŠLIKS 2 STUNDĀS Nepieciešams: 1 kg cūkgaļas 500 g sīpolu 5 ēdamkarotes eļļas 3 ēdamkarotes barbekjū mērce 2 citronu sula sāls pēc garšas malti melnie pipari pēc garšas Pagatavošana: 1. Gaļu sagriež šašlikam piemērotos gabaliņos un liek traukā. 2. Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno gaļai un kārtīgi "izspaida", lai sāk suloties. 3. No eļļas, citrona sulas, barbekjū mērces, sāls un pipariem pagatavo marinādi, ko pievieno gaļai un sīpoliem. Visu kārtīgi izmaisa, lai marināde skartu katru gabaliņu. 4. Uzliek slogu un atstāj marinēties uz 2 stundām. 5. pēc 2 stundām šašliku ver uz iesmiem un cep līdz gatavībai. Labu apetīti!
← iepriekšējā | 13. no 300 | nākamā → |