Galerija 12.06.2021
3 attēli • 12. jūn 2021 09:00
AR TUNCI PILDĪTAS OLAS
Nepieciešams:
7 cieti vārītas olas
80 g konservēta tunča
3 ēdamkarotes majonēzes
nedaudz zaļo lociņu
nedaudz svaigu diļļu
14 konservēti kaperi
1 neliela marinēta paprika
Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Olas pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus.
2. Olu dzeltenumus liek bļodā un ar dakšiņu saspaida.
3. Saspaidītajiem olu dzeltenumiem...VairākAR TUNCI PILDĪTAS OLAS
Nepieciešams:
7 cieti vārītas olas
80 g konservēta tunča
3 ēdamkarotes majonēzes
nedaudz zaļo lociņu
nedaudz svaigu diļļu
14 konservēti kaperi
1 neliela marinēta paprika
Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Olas pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus.
2. Olu dzeltenumus liek bļodā un ar dakšiņu saspaida.
3. Saspaidītajiem olu dzeltenumiem pievieno sīkos gabaliņos sadalītu tunci un sasmalcinātus lociņus.
4. Pieliek majonēzi, rūpīgi samaisa un ar karoti pilda olu pusītēs.
5. Katrai piepildītajai olai virsū uzliek strēmelīti marinētas paprika, 2 kaperus un nedaudz svaigas dilles.
Labu apetīti!