Galerija 11.06.2021
1 attēls • 11. jūn 2021 08:19
TĒJAS CEPUMI AR MAGONĒM
Nepieciešams:
200 g sviesta vai margarīna
200 g cukura
3 olas
600 g kviešu miltu
50 g skābā krējuma
1 tējkarote cepamā pulvera
Magoņu sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana:
1. Cukuru ar sviestu puto, līdz cukurs izkusis un masa kļuvusi gaisīga. Putošanas procesā pa vienai pamazām pievieno olas.
2. Pievieno krējumu un miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri....VairākTĒJAS CEPUMI AR MAGONĒM
Nepieciešams:
200 g sviesta vai margarīna
200 g cukura
3 olas
600 g kviešu miltu
50 g skābā krējuma
1 tējkarote cepamā pulvera
Magoņu sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana:
1. Cukuru ar sviestu puto, līdz cukurs izkusis un masa kļuvusi gaisīga. Putošanas procesā pa vienai pamazām pievieno olas.
2. Pievieno krējumu un miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Samīca mīklu, kuru uz pusstundu novieto vēsumā.
3. Pēc tam mīklu izrullē un ar formiņu palīdzību izspiež cepumu figūriņas.
4. Cepumus izkārto uz ietaukotas cepešplāts pārsmērē ar olu un pārkaisa ar magoņu sēkliņām.
4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 15 - 20 minūtes, līdz cepumiņiem veidojas zeltaini brūna nokrāsa.
Labu apetīti!
-