Galerija 10.06.2021
1 attēls • 10. jūn 2021 08:02
SVAIGU REŅĢU IKRI AR CUKINI UN PAPRIKU SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Šī recepte noderēs, ja nopērkot svaigās reņģītes, izrādās, ka tajās ir daudz ikru. Nemetiet tos laukā, bet pagatavojiet šo gardo mērci, kas, ticiet man, ir tā vērta.
Nepieciešams:
1 cukini
1 dzeltenā paprika
1 sīpols
350 g svaigu zivju ikru
200 ml saldā krējuma
200 ml piena
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Eļļa c...VairākSVAIGU REŅĢU IKRI AR CUKINI UN PAPRIKU SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Šī recepte noderēs, ja nopērkot svaigās reņģītes, izrādās, ka tajās ir daudz ikru. Nemetiet tos laukā, bet pagatavojiet šo gardo mērci, kas, ticiet man, ir tā vērta.
Nepieciešams:
1 cukini
1 dzeltenā paprika
1 sīpols
350 g svaigu zivju ikru
200 ml saldā krējuma
200 ml piena
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Sīpolu sasmalcina un pannā sakarsētā eļļā apcep zeltainu.
2. Tad pievieno ikrus un, ik pa brīdim apmaisot, turpina cept, līdz ikri gatavi.
3. Citā pannā apcep kubiņos sagrieztus cukini kopā ar kubiņos sagrieztu papriku, līdz dārzeņi gatavi. Cepšanas procesā pievieno sāli un piparus.
4. Abu pannu saturu apvieno, pārlej ar saldo krējumu, pienu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.
5. Pasniedz ar piedevām pēc savas gaumes.
Labu apetīti!
-