Galerija 06.06.2021
1 attēls • 6. jūn 2021 08:28
MAIGĀ BIEZPIENA KŪKA AR OGĀM
Nepieciešams:
600 g biezpiena
200 g krējuma
4 olas
50 g kartupeļu cietes
120 g cukura
1 tējkarote vaniļas cukura
sauja melleņu vai citu ogu pēc vēlēšanās
Pagatavošana:
1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
2. Olu baltumus saputo stingrās putās un pagaidām noliek malā.
3. Olu dzeltenumus saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno biezpienu, krēju...VairākMAIGĀ BIEZPIENA KŪKA AR OGĀM
Nepieciešams:
600 g biezpiena
200 g krējuma
4 olas
50 g kartupeļu cietes
120 g cukura
1 tējkarote vaniļas cukura
sauja melleņu vai citu ogu pēc vēlēšanās
Pagatavošana:
1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
2. Olu baltumus saputo stingrās putās un pagaidām noliek malā.
3. Olu dzeltenumus saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno biezpienu, krējumu, kartupeļu cieti un visu sablendē viendabīgā masā.
4. Sablendētajā masā iecilā saputotos olu baltumus.
5. Maisījumu lej ietaukotā tortes formā, pārkaisa ar ogām un cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī līdz gatavībai. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Labu apetīti!
-