Galerija 26.05.2021
2 attēli • 26. mai 2021 08:53
PILDĪTI SĪPOLI CEPEŠKRĀSNĪ
Nepieciešams:
10 sīpoli
500 g maltās gaļas
50 g Krievijas siera
1 ola
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
3 daiviņas ķiploka
Rīvmaize pārkasīšanai
Pagatavošana:
1. Malto gaļu samaisa ar olu, sāli, pipariem un caur ķiploku spiedi izspiestiem ķiplokiem.
2. Sīpolus nomizo, izņem vidusdaļu un vienā sānā pārgriež.
3. No maltās gaļas veido plācenī...VairākPILDĪTI SĪPOLI CEPEŠKRĀSNĪ
Nepieciešams:
10 sīpoli
500 g maltās gaļas
50 g Krievijas siera
1 ola
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
3 daiviņas ķiploka
Rīvmaize pārkasīšanai
Pagatavošana:
1. Malto gaļu samaisa ar olu, sāli, pipariem un caur ķiploku spiedi izspiestiem ķiplokiem.
2. Sīpolus nomizo, izņem vidusdaļu un vienā sānā pārgriež.
3. No maltās gaļas veido plācenīšus, vidū ieliek siera gabaliņu un saritina bumbiņā. Tādā veidā izveido 10 bumbiņas.
4. Gaļas bumbiņas iepilda sagatavotajos sīpolos.
5. Sīpolus kārto uz ietaukotas un ar cepampapīru izklātas plāts, pārkaisa ar rīvmaizi un cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī līdz gatavībai.
7. Pasniedz ar kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem vai salātiem.
Labu apetīti!
-
-