Galerija 08.05.2021
2 attēli • 8. mai 2021 09:50
KIŠS - FRANČU VIRTUVES GARDUMS
Francijā iecienīts pīrāgs, kas burtiski kūst mutē. Pie kam tas ir viegli un ātri pagatavojams.
Nepieciešams:
500 g kārtainās mīklas
300 g žāvētas krūtiņas
150 g labi kūstoša siera
4 olas
400 g skābā krējuma
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
Pagatavošana:
1. Mīklu plāni izveltnē un ieklāj lielā, apaļā formā...VairākKIŠS - FRANČU VIRTUVES GARDUMS
Francijā iecienīts pīrāgs, kas burtiski kūst mutē. Pie kam tas ir viegli un ātri pagatavojams.
Nepieciešams:
500 g kārtainās mīklas
300 g žāvētas krūtiņas
150 g labi kūstoša siera
4 olas
400 g skābā krējuma
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
Pagatavošana:
1. Mīklu plāni izveltnē un ieklāj lielā, apaļā formā.
2. Gaļu sagriež kubiņos, sieru sarīvē.
3. Mīklu pārber ar gaļu, tad ar sieru.
4. Olas ar pienu sakuļ, pievieno sāli, garšvielas. Pārlej sagatavotajam pīrāgam.
5. Cep 180 grādu temperatūrā 20 minūtes, līdz virsa brūngana. Pasniedz karstu.
Labu apetīti!