Galerija 04.05.2021
2 attēli • 4. mai 2021 07:38
BAGĀTĪGĀ CEPUMU KŪKA AR ŠOKOLĀDI UN ZEMENĒM
Nepieciešams:
3-4 paciņas Selgas vai jebkādu citu kantainas formas cepumu
800 g biezpiena
300 ml saldā krējuma
cukurs pēc garšas
burciņa (200 g) šokolādes krēma
0,5 kg svaigas zemenes
Pagatavošana:
1. Ņem lēzenu, seklu garenas formas trauku (der arī virtuves dēlītis) un liek tajā pirmo cepumu kārtu. Šajā gadījumā garumā novietoti 4...VairākBAGĀTĪGĀ CEPUMU KŪKA AR ŠOKOLĀDI UN ZEMENĒM
Nepieciešams:
3-4 paciņas Selgas vai jebkādu citu kantainas formas cepumu
800 g biezpiena
300 ml saldā krējuma
cukurs pēc garšas
burciņa (200 g) šokolādes krēma
0,5 kg svaigas zemenes
Pagatavošana:
1. Ņem lēzenu, seklu garenas formas trauku (der arī virtuves dēlītis) un liek tajā pirmo cepumu kārtu. Šajā gadījumā garumā novietoti 4 cepumi, bet platumā 3 cepumi. Tātad kopā kārtu veido 12 cepumi.
2. Citā traukā sadrupina biezpienu, tam pievieno putukrējumu (šim nolūkam saputo saldo krējumu ar cukuru) un visu samaisa.
3.Trešdaļu sagatavotās biezpiena masas uzmanīgi uzklāj pirmajai cepumu kārtai.
4. Pa virsu biezpienam liek otro cepumu kārtu, kuru pārsmērē ar šokolādes krēmu un pārliek ar zemeņu gabaliņiem.
5. Tad liek nākamo cepumu kārtu, kuru pārklāj ar vēl vienu trešdaļu sagatavotās biezpiena masas.
6. Uzliek nākamo cepumu kārtu, kurai uzklāj atlikušo biezpiena masu, kurai pa virsu uzmanīgi pārsmērē šokolādes krēmu.
7. Dekorē ar gabaliņos sagrieztām svaigām zemenēm.
Labu apetīti!