Galerija 18.04.2021
4 attēli • 18. apr 2021 09:20
SUŠI SALĀTI
Nepieciešams:
250 g rīsu
200 g Filadelfijas siera
3 nelieli svaigi gurķi
1 laša vai foreles mazsālīta fileja
100 g majonēzes
Saišķītis zaļo lociņu
Saišķītis svaigu diļļu
Nori lapas pēc vajadzības
Vasabi krēms pēc garšas
Sojas mērce pēc garšas
Pagatavošana:
1. Rīsus novāra, atdzesē, pievieno sojas mērci pēc garšas un samaisa. Liek salātu traukā kā apakšējo kārtu kārtain...VairākSUŠI SALĀTI
Nepieciešams:
250 g rīsu
200 g Filadelfijas siera
3 nelieli svaigi gurķi
1 laša vai foreles mazsālīta fileja
100 g majonēzes
Saišķītis zaļo lociņu
Saišķītis svaigu diļļu
Nori lapas pēc vajadzības
Vasabi krēms pēc garšas
Sojas mērce pēc garšas
Pagatavošana:
1. Rīsus novāra, atdzesē, pievieno sojas mērci pēc garšas un samaisa. Liek salātu traukā kā apakšējo kārtu kārtainajiem salātiem.
2. Pārliek ar veselām nori lapām.
3. Filadelfijas sieru samaisa ar vasabi un pārsmērē nori lapu kārtai.
4. Gurķus sagriež nelielos kubiņos un vienmērīgi pārber pāri Filadelfijas siera kārtai.
5. Pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.
6. Foreli vai lasi sagriež mazos gabaliņos un vienmērīgi pārber pāri gurķiem.
7. Pārsmērē ar majonēzi un pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.
8. Rotā ar marinētu ingveru un svaigu tomātu.
Labu apetīti!