Galerija 10.04.2021
2 attēli • 10. apr 2021 09:37
BIEZPIENA - SIERA KŪKA AR MELLENĒM BEZ CEPŠANAS
Nepieciešams:
400 g biezpiena
175 g Philadelphia šokolādes siera krēma
200 g saldā krējuma
200 g Mascarpone siera
200 g cepumu “Dāmu pirkstiņi”
200 ml granātābolu sulas
Cukurs pēc garšas
200 g saldētu vai svaigu melleņu
50 g tumšās šokolādes
Pagatavošana:
1. Pusi cepumu iemērc granātābolu sulā un liek traukā, kurā gatavos kūku, kā ap...VairākBIEZPIENA - SIERA KŪKA AR MELLENĒM BEZ CEPŠANAS
Nepieciešams:
400 g biezpiena
175 g Philadelphia šokolādes siera krēma
200 g saldā krējuma
200 g Mascarpone siera
200 g cepumu “Dāmu pirkstiņi”
200 ml granātābolu sulas
Cukurs pēc garšas
200 g saldētu vai svaigu melleņu
50 g tumšās šokolādes
Pagatavošana:
1. Pusi cepumu iemērc granātābolu sulā un liek traukā, kurā gatavos kūku, kā apakšējo kārtu.
2. Biezpienu izberž caur sietiņu, samaisa kopā ar šokolādes krēma sieru un klāj virs izliktās cepumu kārtas.
3. Pa virsu biezpiena masai liek otru pusi sulā apmērcētu cepumu.
4. Saldo krējumu saputo kopā ar cukuru, pievieno mascarpone sieru, rūpīgi samaisa un klāj virs pēdējās cepumu kārtas.
5. Uzrīvē šokolādi, pārkaisa ar mellenēm (ja vēlas, var dekorēt arī ar ko citu pēc savas gaumes) un liek ledusskapī uz vairākām stundām, lai visas garšas savelkas un kūka sastingst.
Labu apetīti!