Galerija 05.04.2021
3 attēli • 5. apr 2021 11:33
VECRĪGAS AR BIEZPIENA KRĒMA PILDĪJUMU
Nepieciešams:
Mīklai:
1 glāze ūdens
100 g sviesta
4 olas
1 glāze miltu
Pildījumam:
500 g biezpiena
500 ml saldā krējuma
1 tējkarote vaniļas cukura
Cukurs pēc garšas
Pārkaisīšanai:
Pūdercukurs
Pagatavošana:
1. Katliņā uzvāra ūdeni.
2. Verdošā ūdenī ieliek sviestu.
3. Kad sviests izkusis, nenoņemot katliņu no uguns, karstajā ūdens un sv...VairākVECRĪGAS AR BIEZPIENA KRĒMA PILDĪJUMU
Nepieciešams:
Mīklai:
1 glāze ūdens
100 g sviesta
4 olas
1 glāze miltu
Pildījumam:
500 g biezpiena
500 ml saldā krējuma
1 tējkarote vaniļas cukura
Cukurs pēc garšas
Pārkaisīšanai:
Pūdercukurs
Pagatavošana:
1. Katliņā uzvāra ūdeni.
2. Verdošā ūdenī ieliek sviestu.
3. Kad sviests izkusis, nenoņemot katliņu no uguns, karstajā ūdens un sviesta šķidrumā iemaisa miltus.
4. Kad milti iemaisīti, katliņu noņem o uguns un, nepārtraukti putojot, pa vienai pievieno olas.
5. No mīklas uz ietaukotas un ar cepampapīru izklātas plāts ar konditorejas turziņas palīdzību izspiež nelielas kūciņas.
6. Plāti liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 25 minūtes. Kamēr kūciņas cepas, pirmās 15 minūtes krāsns durtiņas vērt vaļā nedrīkst.
7. Izceptās kūciņas izņem no krāsns un atdzesē.
8. Saldo krējumu saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno biezpienu un vēlreiz visu saputo.
9. Saputoto masu iepilda konditorejas špricē.
10. Šprici iedur katras kūciņas sānā un iepilda kūciņā biezpiena krēmu.
11. Gatavās kūciņas pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai izdodas un labi garšo!