Galerija 08.03.2021
1 attēls • 8. mar 2021 08:02
SKĀBI ASĀ ZUPA AR BAMBUSA DZINUMIEM UN TOFU ĶĪNIEŠU GAUMĒ
Nepieciešams:
2 ēdamkarotes sojas mērce
2 ēdamkarotes rīsu vīna
140 g konservētu bambusa dzinumu
100 g šitaki sēņu
150 g tofu
100 g smalkās Vermicelli nūdeles
1 buljona kubiņš
5 g nori lapas ar wasabi garšu
1 ēdamkarote asā čili mērce
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katlā ielej ūdeni un tiklīdz tas sāk vārīties, pievieno bu...VairākSKĀBI ASĀ ZUPA AR BAMBUSA DZINUMIEM UN TOFU ĶĪNIEŠU GAUMĒ
Nepieciešams:
2 ēdamkarotes sojas mērce
2 ēdamkarotes rīsu vīna
140 g konservētu bambusa dzinumu
100 g šitaki sēņu
150 g tofu
100 g smalkās Vermicelli nūdeles
1 buljona kubiņš
5 g nori lapas ar wasabi garšu
1 ēdamkarote asā čili mērce
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katlā ielej ūdeni un tiklīdz tas sāk vārīties, pievieno buljona kubiņu, mazos gabaliņos sagrieztas sēnes un nūdeles.
2. Pēc 5 minūtēm zupai pievieno sojas mērci, rīsu vīnu, bambusa dzinumus, sāli un čili mērci.
3. Kad nūdeles gatavas, zupā liek kubiņos sagrieztu tofu un saplucinātas nori lapas. Pavāra vēl pāris minūtes, tad ņem nost no uguns.
Labu apetīti!
-