Galerija 07.03.2021
1 attēls • 7. mar 2021 09:51
VEĢETĀRĀ PICA
Nepieciešams:
Mīklai:
250 g kviešu miltu
15 g rauga
10 ēdamkarotes silta ūdens
šķipsniņa sāls
Pildījumam:
3 dažādi sieri
tomāti
konservēti Halapenjo pipari
svaigas spinātu lapiņas
barbekjū mērce
Pagatavošana:
1. Traukā, divās ēdamkarotēs silta ūdens, izšķīdina raugu, pievieno 1 ēdamkaroti miltu un sāli. Samaisa un siltā vietā raudzē 30 minūtes.
2. Pārēj...VairākVEĢETĀRĀ PICA
Nepieciešams:
Mīklai:
250 g kviešu miltu
15 g rauga
10 ēdamkarotes silta ūdens
šķipsniņa sāls
Pildījumam:
3 dažādi sieri
tomāti
konservēti Halapenjo pipari
svaigas spinātu lapiņas
barbekjū mērce
Pagatavošana:
1. Traukā, divās ēdamkarotēs silta ūdens, izšķīdina raugu, pievieno 1 ēdamkaroti miltu un sāli. Samaisa un siltā vietā raudzē 30 minūtes.
2. Pārējos miltus izsijā kaudzītē uz mīklas dēļa vai palielā bļodā, kaudzītes vidū veido bedrīti, kurā ielej uzrūgušo ieraugu un astoņas ēdamkarotes silta ūdens. Samīca mīklu, Mīca tik ilgi, līdz mīkla kļūst elastīga un viegli atdalās no rokām.
3. Mīklu apsedz un liek siltā vietā uzrūgt.
4. Pēc tam, kad mīkla divreiz pacēlusies (uzrūgusi), tas ir apmēram pēc 3 stundām- tā uzskatāma par gatavu.
5. Mīklu veido picas formā (var vienkārši ieklāt tortes formā), pa virsu tai pārsmērē barbekjū mērci, uzrīvē 3 dažādus sierus, pārber ar mazos gabaliņos sagrieztiem halapenjo pipariem un ripiņās sagrieztiem tomātiem.
6.Liek līdz 250 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes.
Labu apetīti!
-