Galerija 14.02.2021
1 attēls • 14. feb 2021 08:45
VĪNA ŽELEJA
Nepieciešams:
200 g sarkanvīna
1 glāze ūdens
cukurs pēc garšas
15 g želantīna
200 g saldā krējuma
Pagatavošana:
1. Želantīnu pārlej ar remdenu ūdeni un atstāj uz 20 minūtēm, lai uzbriest.
2. Ūdeni uzvāra, pievieno cukuru, vīnu, uzbriedināto želantīnu un, maisot, karsē(bet nevāra), līdz izšķīst cukurs un želantīns.
3. Tad izkāš un lej skaistos trauciņos vai glāzēs, kas...VairākVĪNA ŽELEJA
Nepieciešams:
200 g sarkanvīna
1 glāze ūdens
cukurs pēc garšas
15 g želantīna
200 g saldā krējuma
Pagatavošana:
1. Želantīnu pārlej ar remdenu ūdeni un atstāj uz 20 minūtēm, lai uzbriest.
2. Ūdeni uzvāra, pievieno cukuru, vīnu, uzbriedināto želantīnu un, maisot, karsē(bet nevāra), līdz izšķīst cukurs un želantīns.
3. Tad izkāš un lej skaistos trauciņos vai glāzēs, kas izskalotas ar aukstu ūdeni.
4. Glāzes novieto vēsumā sarecēšanai.
5. Saldo krējumu kopā ar nedaudz cukura saputo stingrās putās.
6. Pasniedzot želeju rotā ar saputotu saldo krējumu.
Skaistus jums svētkus un labu apetīti!