Galerija 30.01.2021
1 attēls • 30. jan 2021 10:19
CŪKAS PAVĒDERES RULETE
Nepieciešams
Cūkas pavēderes gabals, kuram klāt palikusi neliela kārtiņa treknas gaļas Malta cūkgaļa pēc vajadzības
1 paliels burkāns
2 lauru lapas
½ tējkarote malti melnie pipari
1 sīpols
1 pētersīļa sakne
3 ķiploka daiviņas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Cūkas pavēderi izklāj uz gaļas dēlīša, tās vidū visā platumā iepilda maltās gaļas masu un ieliek burkān...VairākCŪKAS PAVĒDERES RULETE
Nepieciešams
Cūkas pavēderes gabals, kuram klāt palikusi neliela kārtiņa treknas gaļas Malta cūkgaļa pēc vajadzības
1 paliels burkāns
2 lauru lapas
½ tējkarote malti melnie pipari
1 sīpols
1 pētersīļa sakne
3 ķiploka daiviņas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Cūkas pavēderi izklāj uz gaļas dēlīša, tās vidū visā platumā iepilda maltās gaļas masu un ieliek burkānu.
2. Pavēderes gabalu satin stingrā ruletē un ar pārtikas diegu stingri nosien.
3. Sagatavoto ruleti liek lielā katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīties.
4. Pievieno lauru lapas, sīpolu, ķiplokus, pētersīļa sakni. Vāra, līdz rulete gatava (apmēram 1,5 – 2 stundas).
5. Gatavu uzmanīgi izņem no katla un novieto uz liela šķīvja, lai atdziest.
6. Atdzisušu griež šķēlēs un liek uz rupjmaizītes.
Labu apetīti!
-