Galerija 08.01.2021
1 attēls • 8. jan 2021 08:10
GARDAIS BANĀNU, RIEKSTU SVIESTA UN ŠOKOLĀDES PĪRĀGS
Nepieciešams:
400 g sviesta vai margarīna
200 g cukura
4 olas
200 ml piena
500 g kviešu miltu
½ tējkarote dzeramās sodas
300 g banānu biezpiena krēma
200 g zemesriekstu sviesta krēma
200 g šokolādes krēma
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ kopā ar cukuru.
2. Sakultajai olu masai pievieno pienu, izkausētu un atdzesētu sviestu (vai marg...VairākGARDAIS BANĀNU, RIEKSTU SVIESTA UN ŠOKOLĀDES PĪRĀGS
Nepieciešams:
400 g sviesta vai margarīna
200 g cukura
4 olas
200 ml piena
500 g kviešu miltu
½ tējkarote dzeramās sodas
300 g banānu biezpiena krēma
200 g zemesriekstu sviesta krēma
200 g šokolādes krēma
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ kopā ar cukuru.
2. Sakultajai olu masai pievieno pienu, izkausētu un atdzesētu sviestu (vai margarīnu), banānu biezpiena krēmu un visu rūpīgi izmaisa.
3. Pieber miltus, kuros iemaisīta soda un samaisa viendabīgu mīklu.
4. Mīklu lej ietaukotā un ar cepampapīru izklātā tortes formā un cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 40 - 50 minūtes.
5. Gatavu izņem no krāsns un atdzesē.
6. Kad pīrāgs atdzisis, to vidū pārgriež uz pusēm tā, lai izveidotos divas ripas.
7. Riekstu sviestu sakuļ kopā ar šokolādes krēmu un iesmērē vienmērīgi starp ripām. Atstāj uz pusstundu, lai savelkas. Pēc tam sagriež porciju gabalos.
Labu apetīti!