Galerija 28.12.2020
1 attēls • 28. dec 2020 18:16
MARINĒTI VISTU SPĀRNIŅI CEPEŠKRĀSNĪ
Nepieciešams:
1 kg svaigi vistu spārniņi
5 ķiploka daiviņas
1 tējkarote saldās paprikas pulveris
1 ēdamkarote kaltēti sasmalcināti pētersīļi
200 g majonēze
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Bļodā liek majonēzi, tai pievieno paprikas pulveri, pētersīļus, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus un visu rūpīgi samais...VairākMARINĒTI VISTU SPĀRNIŅI CEPEŠKRĀSNĪ
Nepieciešams:
1 kg svaigi vistu spārniņi
5 ķiploka daiviņas
1 tējkarote saldās paprikas pulveris
1 ēdamkarote kaltēti sasmalcināti pētersīļi
200 g majonēze
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Bļodā liek majonēzi, tai pievieno paprikas pulveri, pētersīļus, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus un visu rūpīgi samaisa.
2. Sagatavotajā majonēzes masā liek vistu spārniņus un kārtīgi izmaisa. Atstāj uz pāris stundām marinēties.
3. Kad spārniņi iemarinējušies, tos kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru un ietaukota.
4. Plāti liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep līdz gatavībai.
Labu apetīti!
-