Galerija 17.12.2020
1 attēls • 17. dec 2020 07:14
PITA AR DĀRZEŅIEMUN SIERU
Nepieciešams:
1 iepakojums pitas maizīšu (4 gab.)
400 g konservētu čili pupiņu
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1 neliels cukini
2 cieti vārītas olas
200 g labi kūstoša siera
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Sīpolu notīra, sasmalcina un sakarsētā eļļā uz pannas apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.
2. Pievieno kubi...VairākPITA AR DĀRZEŅIEMUN SIERU
Nepieciešams:
1 iepakojums pitas maizīšu (4 gab.)
400 g konservētu čili pupiņu
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1 neliels cukini
2 cieti vārītas olas
200 g labi kūstoša siera
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Sīpolu notīra, sasmalcina un sakarsētā eļļā uz pannas apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.
2. Pievieno kubiciņos sagrieztu cukini, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli un piparus. Pannai uzliek vāku un turpina cept, līdz cukini kļuvuši mīksti.
3. Tad pieliek čili pupiņas ar visu mērci un pasautē vēl 5 minūtes, līdz mērce nedaudz sabiezējusi.
4. Pitas maizītes liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru. Pa virsu maizītēm kārto dārzeņu sautējumu. Pārkaisa ar sasmalcinātām olām un rīvētu sieru.
5. Plāti liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī ventilācijas režīmā un cep, līdz siers izkusis.
Labu apetīti!
-