Galerija 11.12.2020
1 attēls • 11. dec 2020 09:14
AVOKADO SALĀTU LAIVIŅAS SVĒTKIEM UN BRĪVDIENU RĪTIEM
Nepieciešams:
2 avokado
1 tomāts
2 šķēles žāvētas cūkgaļas karbonādes vai šķiņķa
2 cieti vārītas olas
4 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļo lociņu
2 šķēles Radamer siera
1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
2 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana:
1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un...VairākAVOKADO SALĀTU LAIVIŅAS SVĒTKIEM UN BRĪVDIENU RĪTIEM
Nepieciešams:
2 avokado
1 tomāts
2 šķēles žāvētas cūkgaļas karbonādes vai šķiņķa
2 cieti vārītas olas
4 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļo lociņu
2 šķēles Radamer siera
1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
2 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana:
1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izgrebj mīkstumu. Tukšās avokado pusītes pagaidām noliek malā,- tās būs vajadzīgas kā laiviņas, kurās pildīt gatavos salātus.
2. Avokado mīkstumu liek traukā un ar dakšiņu rupji saspaida.
3. Piespiež citrona sulu, pēc garšas pieliek sāli un piparus. Masu rūpīgi izmaisa.
4. Avokado masai pievieno sīki sagrieztu gaļu, tomātu, lociņus un uz rupjās sakņu rīves sarīvētas olas.
5. Salātiem pieliek majonēzi un rūpīgi izmaisa.
6. Salātus pilda izgrebtajās avokado pusītēs.
7. . Siera šķēles pa diagonāli pārgriež uz pusēm un ievieto salātu laiviņās kā buras. Buras no abām pusēm nostiprina ar tomātu strēmelītēm.
Labu apetīti!
-