Galerija 10.12.2020
1 attēls • 10. dec 2020 13:03
BAKLAŽĀNU, CUKINI UN TURKU ZIRŅU SAUTĒJUMS
Nepieciešams:
1 baklažāns
1 cukini
500 g konservētu turku zirņu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote sasmalcinātu kaltētu pētersīļu
tējkarote sasmalcināta kaltēta bazilika
200 g savā sulā konservētu tomātu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
3 ēdamkarotes eļļa
Pagatavošana:
1. Sīpolu sasmalcina un sakarsētā eļļā apcep
2. Pievieno n...VairākBAKLAŽĀNU, CUKINI UN TURKU ZIRŅU SAUTĒJUMS
Nepieciešams:
1 baklažāns
1 cukini
500 g konservētu turku zirņu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote sasmalcinātu kaltētu pētersīļu
tējkarote sasmalcināta kaltēta bazilika
200 g savā sulā konservētu tomātu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
3 ēdamkarotes eļļa
Pagatavošana:
1. Sīpolu sasmalcina un sakarsētā eļļā apcep
2. Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu cukini un baklažānu. Uz nelielas liesmas sautē, līdz no dārzeņiem sāk izdalīties šķidrums.
3. Tad pievieno turku zirņus ar visu šķidrumu, tomātu gabaliņus ar visu sulu, pētersīļus, baziliku, sasmalcinātus ķiplokus, piparus un sāli. Sautē līdz gatavībai.
Labu apetīti!
-