Galerija 29.11.2020
1 attēls • 29. nov 2020 14:32
BAGĀTĪGĀ OMLETE LIETUVIEŠU GAUMĒ
Nepieciešams:
10 svaigi šampinjoni vai citas sēnes
1 sīpols
3 olas
1 tomāts
6 ēdamkarotes rīvēta siera
150 ml piena
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
svaigas pētersīļu lapiņas
1 ēdamkarote kaltēta rīvēta zaļā siera
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sīpolu sasmalcina.
2. Pannā sakarsētā eļļā liek sīpolus,...VairākBAGĀTĪGĀ OMLETE LIETUVIEŠU GAUMĒ
Nepieciešams:
10 svaigi šampinjoni vai citas sēnes
1 sīpols
3 olas
1 tomāts
6 ēdamkarotes rīvēta siera
150 ml piena
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
svaigas pētersīļu lapiņas
1 ēdamkarote kaltēta rīvēta zaļā siera
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sīpolu sasmalcina.
2. Pannā sakarsētā eļļā liek sīpolus, šampinjonus un apcep, līdz sīpoli nedaudz apbrūninājušies.
3. Bļodiņā iesit olas, pielej pienu, pievieno piparus, sāli un visu labi sakuļ. 6. Sagatavoto maisījumu pārlej apceptajam pannas saturam.
4. Kamēr masa nav sarecējusi, to pārliek ar tomātu šķēlēm un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Turpina cep uz mazas liesmas zem vāka, līdz omlete sarecējusi.
5. Gatavu pārkaisa ar zaļo sieru.
Labu apetīti!
-