Galerija 25.11.2020
1 attēls • 25. nov 2020 21:02
RASOĻŅIKS AR ŽĀVĒTU CŪKAS STILBIŅU
Nepieciešams:
500 g žāvētu cūku stilbu
400 g kartupeļu
3 - 4 burkāni
1 sīpols
4 - 5 marinēti gurķi
100 g grūbu
1 - 2 lauru lapas
eļļa cepšanai
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. No žāvēta cūkas stilba vāra buljonu, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un grūbas, līdz tas gatavs.
2. No buljona izņem gaļu un sagriež mazos gab...VairākRASOĻŅIKS AR ŽĀVĒTU CŪKAS STILBIŅU
Nepieciešams:
500 g žāvētu cūku stilbu
400 g kartupeļu
3 - 4 burkāni
1 sīpols
4 - 5 marinēti gurķi
100 g grūbu
1 - 2 lauru lapas
eļļa cepšanai
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. No žāvēta cūkas stilba vāra buljonu, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un grūbas, līdz tas gatavs.
2. No buljona izņem gaļu un sagriež mazos gabaliņos.
3. Marinētus gurķus griež kubiņos un sautē gurķu marinādē, līdz tie kļūst mīksti.
4. Nelielā eļļas daudzumā apcep kubiņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātus sīpolus un sagriezto gaļu.
5. Sagatavotos burkānus, sīpolus un gaļu liek buljonā. Pievieno arī kubiciņos sagrieztus kartupeļus, un kad tie gatavi, pieliek izsautētos gurķus.
6. Pēc garšas pieber sāli un piparus.
7. Pasniedz ar skābu krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Labu apetīti!
-