Galerija 21.11.2020
1 attēls • 21. nov 2020 12:42
GARDAIS LAŠA ŠAŠLIKS CEPEŠKRĀSNĪ
Nepieciešams:
1 trekna laša fileja
1 sarkanā paprika
1/2 citrona
2 ēdamkarotes sojas mērces
1/2 tējkarote maltu melno piparu
1 tējkarote maltas dūmotās paprikas
1 tējkarote kaltētu diļļu
Pagatavošana: 1.
Laša fileju sagriež šašlikam piemērotos gabaliņos.
2. Papriku iztīra un sagriež palielos gabalos, kas būs piemēroti grilēšanai.
3. Traukā izspiež...VairākGARDAIS LAŠA ŠAŠLIKS CEPEŠKRĀSNĪ
Nepieciešams:
1 trekna laša fileja
1 sarkanā paprika
1/2 citrona
2 ēdamkarotes sojas mērces
1/2 tējkarote maltu melno piparu
1 tējkarote maltas dūmotās paprikas
1 tējkarote kaltētu diļļu
Pagatavošana: 1.
Laša fileju sagriež šašlikam piemērotos gabaliņos.
2. Papriku iztīra un sagriež palielos gabalos, kas būs piemēroti grilēšanai.
3. Traukā izspiež citrona sulu, pievieno sojas mērci, pieliek dūmoto paprikas pulveri, kaltētas dilles, piparus un visu rūpīgi samaisa.
4. Sagatavotājā marinādē liek laša filejas un paprikas gabaliņus un uzmanīgi apmaisa tā, lai katrs gabaliņš būtu apviļājies marinādē.
5. Trauku liek uz pusstundu marinēties.
6. Pēc tam laša filejas un paprikas gabaliņus pamīšus saver uz iesmiem, liek cepeškrāsnī uz restītēm un cep 200 grādos apmēram 15 - 20 minūtes.
7. Gatavus pasniedz ar rīsiem un svaigiem vai grilētiem dārzeņiem.
Labu apetīti!