Galerija 04.10.2020
2 attēli • 4. okt 2020 19:33
UZ UGUNSKURA GATAVOTA SOĻANKA
Nepieciešams:
250 - 300 g pusžāvēta desa
250 - 300 g vārītā desa
250 - 300 g žāvēts cūkgaļas šķiņķis
2 saujas grūbas
4 - 6 kartupeļi
3 - 4 burkāni
400 g konservētas pupiņas čili mērcē
1 liels sīpols
4 ķiploka daiviņas
0.7 l burciņa marinēti šampinjoni
tomātu mērce pēc garšas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
1 citrons
Pagatavošana:
1. Katl...VairākUZ UGUNSKURA GATAVOTA SOĻANKA
Nepieciešams:
250 - 300 g pusžāvēta desa
250 - 300 g vārītā desa
250 - 300 g žāvēts cūkgaļas šķiņķis
2 saujas grūbas
4 - 6 kartupeļi
3 - 4 burkāni
400 g konservētas pupiņas čili mērcē
1 liels sīpols
4 ķiploka daiviņas
0.7 l burciņa marinēti šampinjoni
tomātu mērce pēc garšas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
1 citrons
Pagatavošana:
1. Katliņā ieber grūbas, pārlej ar ūdeni un liek vārīties.
2. Kad grūbas kļuvušas pusmīkstas, pievieno sarīvētus burkānus, sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, žāvēto desu, vārīto desu un šķiņķi.
3. Kad visi dārzeņi gatavi, pieliek tomātu mērci, gabaliņos sagrieztus šampinjonus un citronu.
4. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un uzvāra.
Labu apetīti!