Galerija 01.10.2020
1 attēls • 1. okt 2020 07:25
AUZU PĀRSLU CEPUMI AR SAULESPUĶU SĒKLIŅĀM
Nepieciešams:
150 g sviesta
100 g cukura
3 olas
300 g auzu pārslu
75 g kviešu miltu
sauja saulespuķu sēkliņu
Pagatavošana:
1. Pusi sviesta (75 g) kopā ar olu dzeltenumiem un cukuru puto, līdz cukurs izkusis;
2. Otrā pusē sviesta (75 g) nedaudz apcep auzu pārslas un atdzesē
3. Saputotajai sviesta masai pievieno atdzesētas au...VairākAUZU PĀRSLU CEPUMI AR SAULESPUĶU SĒKLIŅĀM
Nepieciešams:
150 g sviesta
100 g cukura
3 olas
300 g auzu pārslu
75 g kviešu miltu
sauja saulespuķu sēkliņu
Pagatavošana:
1. Pusi sviesta (75 g) kopā ar olu dzeltenumiem un cukuru puto, līdz cukurs izkusis;
2. Otrā pusē sviesta (75 g) nedaudz apcep auzu pārslas un atdzesē
3. Saputotajai sviesta masai pievieno atdzesētas auzu pārslas, miltus, saulespuķu sēkliņas un saputotus olu baltumus. Visu rūpīgi izmaisa.
4. Mīklas piciņas ar karoti liek uz plāts un 180 grādu temperatūrā cep gaiši brūnus cepumus.
LABU APETĪTI!