Galerija 16.09.2020
1 attēls • 16. sep 2020 07:54
CŪKAS RIBIŅAS SARKANVĪNA MĒRCĒ
Nepieciešams:
700 g cūkgaļas ribiņu
200 ml sarkanvīna
100 ml ūdens
2 lielas ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote dižonas sinepes
1 ēdamkarote medus
sāls pēc garšas
malti melnie pipari
Pagatavošana:
1. Bļodiņā ielej vīnu, pievieno medu, sinepes, sāli, piparus un visu ūpīgi izmaisa, līdz medus izkūst.
2. Ribiņas kārto dziļākā cepeštraukā, pārlej ar sagatav...VairākCŪKAS RIBIŅAS SARKANVĪNA MĒRCĒ
Nepieciešams:
700 g cūkgaļas ribiņu
200 ml sarkanvīna
100 ml ūdens
2 lielas ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote dižonas sinepes
1 ēdamkarote medus
sāls pēc garšas
malti melnie pipari
Pagatavošana:
1. Bļodiņā ielej vīnu, pievieno medu, sinepes, sāli, piparus un visu ūpīgi izmaisa, līdz medus izkūst.
2. Ribiņas kārto dziļākā cepeštraukā, pārlej ar sagatavoto vīna marinādi un pievieno nedaudz ūdeni.
3. Cepeštrauku liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram pusotru stundu.
4. Gatavas ribiņas pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem, liek šķīvjos, pārlej ar sarkanvīna mērci un pasniedz kopā ar salātiem un vārītiem kartupeļiem.
Labu apetīti!
-