Galerija 14.09.2020
1 attēls • 14. sep 2020 10:16
RISOTO AR JŪRAS VELTĒM
Nepieciešams:
270 g brūnie rīsi
300 g saldēts jūras produktu kokteilis
1 kabacis vai cukini
2 paprikas
5 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes tomātu mērce
1/2 tējkarote kaltēta oregano
eļļa cepšanai
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Rīsus ieber katliņā, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīties (apmēram 20 minūtes).
2. Kabaci sagriež kubiciņos, pap...VairākRISOTO AR JŪRAS VELTĒM
Nepieciešams:
270 g brūnie rīsi
300 g saldēts jūras produktu kokteilis
1 kabacis vai cukini
2 paprikas
5 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes tomātu mērce
1/2 tējkarote kaltēta oregano
eļļa cepšanai
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Rīsus ieber katliņā, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīties (apmēram 20 minūtes).
2. Kabaci sagriež kubiciņos, papriku- strēmelītēs, un liek pannā sakarsētā eļļā cepties. Pārkaisa ar sāli, pipariem un pievieno sasmalcinātus ķiplokus.
Ik pa brīdim apmaisot, cep apmēram 15 minūtes.
3. Tad dārzeņu maisījumam pievieno atkausētu jūras produktu kokteili, oregano, tomātu mērci un turpina sautēt līdz gatavībai.
4. Gatavu maisījumu pārlej pāri novārītajiem rīsiem un rūpīgi samaisa.
Labu apetīti!
-