Galerija 29.08.2020
1 attēls • 29. aug 2020 07:57
TEĻA GAĻAS STROGONOVS
Nepieciešams:
1 kg teļa gaļas mīkstuma
1 sarkanā paprika
1 sīpols
1 burkāns
100 g skābā krējuma
2 ēdamkarotes sasmalcināti pētersīļu zaļumi
1 lauru lapa
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Gaļu sagriež šķēlēs, katru šķēli nedaudz izklapē un sagriež strēmelītēs. Kopā ar sasmalcinātu sīpolu liek uz pannas un apbrūnina.
2. Tad gaļu pā...VairākTEĻA GAĻAS STROGONOVS
Nepieciešams:
1 kg teļa gaļas mīkstuma
1 sarkanā paprika
1 sīpols
1 burkāns
100 g skābā krējuma
2 ēdamkarotes sasmalcināti pētersīļu zaļumi
1 lauru lapa
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Gaļu sagriež šķēlēs, katru šķēli nedaudz izklapē un sagriež strēmelītēs. Kopā ar sasmalcinātu sīpolu liek uz pannas un apbrūnina.
2. Tad gaļu pārliek katliņā, pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, sarīvētu burkānu, laur lapu, sāli un piparus. Visu pārlej ar verdošu ūdeni un liek sautēties.
3. Kad gaļa pusmīksta, pievieno sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, pieliek krējumu, samazina liesmu un turpina sautēt līdz gatavībai. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai griķiem.
Labu apetīti!
-