Galerija 08.08.2020
1 attēls • 8. aug 2020 08:21
OMLETE AR GAILENĒM UN ŠĶIŅĶI
Nepieciešams:
200 g svaigu gaileņu
2 šķēles žāvēta šķiņķa
4 olas
150 ml piena
1 sīpols
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 ēdamkarotes rīvēta dziugas siera
Pagatavošana:
1. Sīpolu nomizo, sasmalcina un kopā ar gabaliņos sagrieztām gailenēm apcep eļļā.
2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu šķiņķi un, maisot, turpina cept vēl 2 - 3 minūte...VairākOMLETE AR GAILENĒM UN ŠĶIŅĶI
Nepieciešams:
200 g svaigu gaileņu
2 šķēles žāvēta šķiņķa
4 olas
150 ml piena
1 sīpols
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 ēdamkarotes rīvēta dziugas siera
Pagatavošana:
1. Sīpolu nomizo, sasmalcina un kopā ar gabaliņos sagrieztām gailenēm apcep eļļā.
2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu šķiņķi un, maisot, turpina cept vēl 2 - 3 minūtes.
3. Olas kopā ar sāli un pipariem sakuļ. Pielej pienu, vēlreiz sakuļ un pārlej pāri sēņu un šķiņķa maisījumam.
4. Pannai uzliek vāku, liesmu samazina līdz minimumam un cep, līdz omlete sarecējusi.
5. Gatavu pārkaisa ar rīvētu sieru. Pasniedz ar svaigajiem salātiem.
Labu apetīti
-