Galerija 30.07.2020
1 attēls • 30. jūl 2020 07:38
AR MALTO GAĻU UN RĪSIEM PILDĪTAS PAPRIKAS
Nepieciešams:
7 sarkanās paprikas
500 g maltās gaļas
3 ķiploka daiviņas
1 ola
1 glāze vai paciņa rīsu
200 g gabaliņos sagrieztu konservētu tomātu savā sulā
200 g skābā krējuma
sāls pēc garšas
maltie melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Piparu pākstis nomazgā un izgriež sēklotni.
2. Uzvāra rīsus un noliek malā, lai padziest.....VairākAR MALTO GAĻU UN RĪSIEM PILDĪTAS PAPRIKAS
Nepieciešams:
7 sarkanās paprikas
500 g maltās gaļas
3 ķiploka daiviņas
1 ola
1 glāze vai paciņa rīsu
200 g gabaliņos sagrieztu konservētu tomātu savā sulā
200 g skābā krējuma
sāls pēc garšas
maltie melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Piparu pākstis nomazgā un izgriež sēklotni.
2. Uzvāra rīsus un noliek malā, lai padziest..
3. Maltajai gaļai pēc garšas pievieno sāli, maltus melnos piparus, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, olu un visu samīca viendabīgā masā.
4. Tad sagatavotajā gaļas masā iemaisa rīsus. Ar šo maisījumu piepilda paprikas un liek katlā.
5. Visu pārlej ar konservētajiem tomātiem, pielej
krējumu un sautē uz vidējas liesmas apmēram 40 minūtes.
Labu apetīti!.
-