Galerija 28.07.2020
1 attēls • 28. jūl 2020 12:48
MARINĒTAS SAUTĒTAS RIBIŅAS SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Nepieciešams:
1 kg svaigu cūkas ribiņu
5 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
1 ēdamkarote sasmalcinātu diļļu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 lauru lapas
1/2 tējkarote koriandra
5 ēdamkarotes tomātu mērces
200 ml saldā krējuma
Pagatavošana:
1. Tomātu mērcei pievieno caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus,...VairākMARINĒTAS SAUTĒTAS RIBIŅAS SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Nepieciešams:
1 kg svaigu cūkas ribiņu
5 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
1 ēdamkarote sasmalcinātu diļļu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 lauru lapas
1/2 tējkarote koriandra
5 ēdamkarotes tomātu mērces
200 ml saldā krējuma
Pagatavošana:
1. Tomātu mērcei pievieno caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus, koriandru, dilles, pētersīļus un visu samaisa.
2. Ribiņas sadala gabalos un ierīvē ar iepriekš sagatavoto maisījumu. atstāj marinēties uz 2 stundām.
3. Tad ar visu marinādi liek katlā, pārlej ar saldo krējumu, pievieno lauru lapas un ūdeni tik daudz, lai ribiņas būtu pilnībā nosegtas. Liek uz lēnas uguns un sautē līdz gatavībai.
Labu apetīti!
-