Galerija 10.07.2020
1 attēls • 10. jūl 2020 08:32
FRITERĪ GATAVOTAS CĀĻA FILEJAS
Nepieciešams:
900 g cāļa filejas
2 olas
2 ēdamkarotes kartupeļu milti
2 ēdamkarotes kviešu milti
200 g kukurūzas pārslas bez cukura un citām piedevām
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ kopā ar sāli un pipariem.
2. Kviešu miltus samaisa kopā ar kartupeļu miltiem.
3. kukurūzas pārslas ar kartupeļu stampiņu sasmalcina.
4. C...VairākFRITERĪ GATAVOTAS CĀĻA FILEJAS
Nepieciešams:
900 g cāļa filejas
2 olas
2 ēdamkarotes kartupeļu milti
2 ēdamkarotes kviešu milti
200 g kukurūzas pārslas bez cukura un citām piedevām
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ kopā ar sāli un pipariem.
2. Kviešu miltus samaisa kopā ar kartupeļu miltiem.
3. kukurūzas pārslas ar kartupeļu stampiņu sasmalcina.
4. Cāļa filejas apvārta vispirms sakultajā olā, tad miltu maisījumā un pašās beigās sasmalcinātajās kukurūzas pārslās. Liek friterī sakarsētā eļļā un vāra apmēram 15 - 20 minūtes.
5. Gatavas izņem, notecina no liekās eļļas un pasniedz kopā ar svaigajiem salātiem vai dārzeņiem.
Labu apetīti!
-