Galerija 28.06.2020
1 attēls • 28. jūn 2020 08:50
MAZSĀLĪTI GURĶĪŠI AR PIPARMĒTRĀM
Izcili gardi un kraukšķīgi
Nepieciešams:
1,5 kg gurķu
1,2 litri ūdens
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
5 ķiploka daiviņas
buntīte svaigu diļļu
buntīte svaigu piparmētru
1/3 tējkarote malti melnie pipari
Pagatavošana:
1. Gurķus nomazgā un liek traukā, pa starpām ievietojot dilles, ķiplokus un piparmētru zariņus.
2. Ūdeni lej katliņā, pievieno piparus, sā...VairākMAZSĀLĪTI GURĶĪŠI AR PIPARMĒTRĀM
Izcili gardi un kraukšķīgi
Nepieciešams:
1,5 kg gurķu
1,2 litri ūdens
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
5 ķiploka daiviņas
buntīte svaigu diļļu
buntīte svaigu piparmētru
1/3 tējkarote malti melnie pipari
Pagatavošana:
1. Gurķus nomazgā un liek traukā, pa starpām ievietojot dilles, ķiplokus un piparmētru zariņus.
2. Ūdeni lej katliņā, pievieno piparus, sāli, cukuru un uzvāŗa. Verdošu pārlej pāri sagatavotajiem gurķīšiem.
3. Uzliek slogu un atstāj uz 4 -6 stundām marinēties. Pēc tam gurķīši ir gatavi ēšanai.
Labu apetīti!