Galerija 06.06.2020
1 attēls • 6. jūn 2020 09:37
CŪKGAĻAS UN AUZU PĀRSLU KOTLETES
Nepieciešams:
40 g auzu pārslu
200 g ūdens
500 g maltas cūkgaļas
1 ola
4 daiviņas ķiploka
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katliņā ielej 200 g ūdens, uzvāra un ieber auzu pārslas. Ik pa brīdim maisot, vāra 5 minūtes, tad katlu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj vēl uz 5 minūtēm, lai auzu pārslas uzbriest. Pēc tam noņem vāku u...VairākCŪKGAĻAS UN AUZU PĀRSLU KOTLETES
Nepieciešams:
40 g auzu pārslu
200 g ūdens
500 g maltas cūkgaļas
1 ola
4 daiviņas ķiploka
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katliņā ielej 200 g ūdens, uzvāra un ieber auzu pārslas. Ik pa brīdim maisot, vāra 5 minūtes, tad katlu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj vēl uz 5 minūtēm, lai auzu pārslas uzbriest. Pēc tam noņem vāku un putrai ļauj atdzist.
2. Traukā liek malto gaļu, pievieno olu, caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploku un atdzesēto auzu pārslu putru. Pēc garšas pieliek sāli, piparus un visu samaisa viendabīgā masā.
3. No sagatavotās masas veido kotletes un sakarsētā eļļā cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
Labu apetīti!
-