Galerija 02.06.2020
1 attēls • 2. jūn 2020 18:51
LASIS AR PURAVIEM SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Nepieciešams:
neliels svaigs lasis
1 puravs (baltā daļa)
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
1 tējkarote citronpipari
500 ml saldā krējuma
saišķītis diļļu
1 ola
4 ēdamkarotes milti
Pagatavošana:
1. Lasi sagriež vidēji lielos porciju gabalos (šķēlēs).
2. Katru gabalu apkaisa ar sāli un pipariem, tad apvārta miltos un sakultā olā, un sakarsētā eļ...VairākLASIS AR PURAVIEM SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Nepieciešams:
neliels svaigs lasis
1 puravs (baltā daļa)
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
1 tējkarote citronpipari
500 ml saldā krējuma
saišķītis diļļu
1 ola
4 ēdamkarotes milti
Pagatavošana:
1. Lasi sagriež vidēji lielos porciju gabalos (šķēlēs).
2. Katru gabalu apkaisa ar sāli un pipariem, tad apvārta miltos un sakultā olā, un sakarsētā eļļā uz pannas apcep zeltaini brūnus no abām pusēm.
3. Puravu sagriež ripiņās, nedaudz pannā apcep, tad liek cepeštraukā, pa virsu kārto apceptos laša gabaliņus. Pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar citronpipariem un sautē līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.
4. Gatavu pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Pasniedz ar rīsiem un dārzeņiem pēc izvēles.
Labu apetīti!
-