Galerija 24.05.2020
1 attēls • 24. mai 2020 17:50
MAZĀS BEZRAUGA BIEZPIENMAIZĪTES
Nepieciešams:
200 g biezpiens
3 olas
250 g sviests vai margarīns
200 g cukurs
1/2 tējkarote soda
550 g milti
Pārsmērēšanai:
1 ola
Dekorēšanai:
Dansukker cukura pērlītes
Pagatavošana:
1. Olas kopā ar cukuru sakuļ, pievieno mīkstu (istabas temperatūrā) sviestu, biezpienu, miltus un sodu. Visu samaisa viendabīgā mīklā.
2. Mīklu izveltnē un sagriež apmēram 5 cm p...VairākMAZĀS BEZRAUGA BIEZPIENMAIZĪTES
Nepieciešams:
200 g biezpiens
3 olas
250 g sviests vai margarīns
200 g cukurs
1/2 tējkarote soda
550 g milti
Pārsmērēšanai:
1 ola
Dekorēšanai:
Dansukker cukura pērlītes
Pagatavošana:
1. Olas kopā ar cukuru sakuļ, pievieno mīkstu (istabas temperatūrā) sviestu, biezpienu, miltus un sodu. Visu samaisa viendabīgā mīklā.
2. Mīklu izveltnē un sagriež apmēram 5 cm platās un 10 cm garas strēmelēs.
3. Katru strēmeli pārloka 3 kārtās, pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar Dansukker cukura pērlītēm un kārto uz ietaukotas un ar cepampapīru izklātas plāts.
4. Cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 minūtes.
Labu apetīti!
-