Galerija 14.05.2020
1 attēls • 14. mai 2020 13:04
GAĻAS SALĀTU ZUPA
Nepieciešams:
500 G teļa ribiņas
neliela bļodiņa vakardienas gaļas salāti
2 ēdamkarotes tomātu mērce
lauru lapa
sīpols
2 ķiploka daiviņas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Teļa ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapu, piparus, sasmalcinātu sīpolu un vāra, līdz gaļa gandrīz mīksta.
2. Tad zupai pievieno gaļas salātus, tomātu m...VairākGAĻAS SALĀTU ZUPA
Nepieciešams:
500 G teļa ribiņas
neliela bļodiņa vakardienas gaļas salāti
2 ēdamkarotes tomātu mērce
lauru lapa
sīpols
2 ķiploka daiviņas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Teļa ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapu, piparus, sasmalcinātu sīpolu un vāra, līdz gaļa gandrīz mīksta.
2. Tad zupai pievieno gaļas salātus, tomātu mērci un sāli pēc garšas, pavāra vēl 15 minūtes.
3. Katlu noņem no uguns, zupu lej bļodiņās vai šķīvjos un pasniedz kopā ar skābu krējumu.
Labu apetīti!