Galerija 09.05.2020
2 attēli • 9. mai 2020 15:21
VISTAS FILEJA AR POLENTU UN TOMĀTIEM
Nepieciešams:
4 vistas filejas
150 g kukurūzas putraimu
250 g tomātu
1 ēdamkarote sviesta
3 ķiploka daiviņas
50 g sarīvēta Parmezāna tipa siera
1 tējkarote kaltēta saberzta rozmarīna
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Uzvāra polentu, no katliņa pārliek ar sviestu iesmērētā cepamajā formā un vienmērīgi izlīdzina.
2. Vistas filej...VairākVISTAS FILEJA AR POLENTU UN TOMĀTIEM
Nepieciešams:
4 vistas filejas
150 g kukurūzas putraimu
250 g tomātu
1 ēdamkarote sviesta
3 ķiploka daiviņas
50 g sarīvēta Parmezāna tipa siera
1 tējkarote kaltēta saberzta rozmarīna
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Uzvāra polentu, no katliņa pārliek ar sviestu iesmērētā cepamajā formā un vienmērīgi izlīdzina.
2. Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos un kārto pa virsu polentai. Pārkaisa ar sāli, pipariem un rozmarīnu.
3. Tad pārber ar gabaliņos sagrieztiem tomātiem.
4. Pa virsu pārkaisa sarīvētu sieru, kas samaisīts ar sasmalcinātu ķiploku.
5. Cepamtrauku liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes, līdz fileja izcepusies.
6. Pasniedz ar zaļajiem salātiem.
Labu apetīti!
Polentas recepti atradīsi šeit: https://www.draugiem.lv/saimniecei.lv/?pg=7