Galerija 08.05.2020
1 attēls • 8. mai 2020 16:02
GARDAIS PIENEŅU MEDUS AR CITRONU
Nepieciešams:
900 gab. pieneņu galviņu
3 litri ūdens
3 kg cukura
1 citrons
Pagatavošana:
1. Pieneņu galviņas aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uz 24 stundām ievilkties.
2. Pēc tam šķidrumu nokāš, izfiltrē caur vairākās kārtās salocītu marles audumu un lej katlā.
3. Pievieno cukuru, sagrieztu citronu un vāra uz lēnas uguns apmēram 3 stundas, ik pa brīdim maisot....VairākGARDAIS PIENEŅU MEDUS AR CITRONU
Nepieciešams:
900 gab. pieneņu galviņu
3 litri ūdens
3 kg cukura
1 citrons
Pagatavošana:
1. Pieneņu galviņas aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uz 24 stundām ievilkties.
2. Pēc tam šķidrumu nokāš, izfiltrē caur vairākās kārtās salocītu marles audumu un lej katlā.
3. Pievieno cukuru, sagrieztu citronu un vāra uz lēnas uguns apmēram 3 stundas, ik pa brīdim maisot. Kad šķidrums sāk vārīties, vāku katlam labāk nelikt, citādi pieneņu medus izkāps no katla laukā.
4. Gatavu pieneņu medu vēl karstu ātri salej burciņās un aizvāko. Dziestot tas krietni sabiezēs.
Labu apetīti!
-