Galerija 06.05.2020
1 attēls • 6. mai 2020 18:09
BIEZPIENA RULETE AR SVAIGĀM ZEMENĒM
Nepieciešams:
Mīklai:
5 olas
5 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes miltu
Pildījumam:
300 g biezpiena
cukurs pēc garšas
200 g saldā krējuma'
200 g svaigu zemeņu
Dekorēšanai:
Dažas ēdamkarotes iebiezinātā piena ar cukuru
2 banāni
2 tējkarotes pūdercukura, kas sajaukts ar kakao
Pagatavošana:
1. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem....VairākBIEZPIENA RULETE AR SVAIGĀM ZEMENĒM
Nepieciešams:
Mīklai:
5 olas
5 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes miltu
Pildījumam:
300 g biezpiena
cukurs pēc garšas
200 g saldā krējuma'
200 g svaigu zemeņu
Dekorēšanai:
Dažas ēdamkarotes iebiezinātā piena ar cukuru
2 banāni
2 tējkarotes pūdercukura, kas sajaukts ar kakao
Pagatavošana:
1. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem.
2. Olu dzeltenumiem pievieno cukuru un puto tik ilgi, līdz cukurs izkusis un masa kļuvusi gaiša.
3. Tad pievieno miltus un visu vēlreiz saputo.
4. Beigās mīklā iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus.
5. Mīklu lej uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru un ietaukota. Cep līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.
6. Tikmēr sagatavo pildījumu: saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno sablendētas svaigas zemenes un caur sietiņu izberztu biezpienu.
7. Gatavu izņem no cepeškrāsns, ātri pārsmērē ar pildījumu un sarullē ruletē, kamēr cepums vēl silts.
8. Nedaudz padzisušu ruleti pārsmērē ar iebiezināto pienu un rotā ar banānu šķēlītēm. Pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar kakao.
Labu apetīti!
-