Galerija 06.05.2020
1 attēls • 6. mai 2020 12:58
SVAIGĀ KĀPOSTA ZUPA AR CŪKAS KĀJIŅĀM
Nepieciešams:
1/2 nelielas kāpostgalviņas
2 burkāni
1 neliels puravs
200 g saldētu zaļo zirnīšu
4 kartupeļi
1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu vai kaltētu pētersīļu
1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu vai kaltētu diļļu
2 cūkas kājas
2 lauru lapas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
saišķītis zaļo lociņu
Pagatavošana:
1. Katlā liek 3...VairākSVAIGĀ KĀPOSTA ZUPA AR CŪKAS KĀJIŅĀM
Nepieciešams:
1/2 nelielas kāpostgalviņas
2 burkāni
1 neliels puravs
200 g saldētu zaļo zirnīšu
4 kartupeļi
1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu vai kaltētu pētersīļu
1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu vai kaltētu diļļu
2 cūkas kājas
2 lauru lapas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
saišķītis zaļo lociņu
Pagatavošana:
1. Katlā liek 3 daļās sacirstas cūku kājas, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas un vāra apmēram pusotru stundu.
2. Kad kājas pusotru stundu vārījušās, buljonam pievieno strēmelītēs sagrieztu kāpostu, kubiciņos sagrieztus burkānus, ripiņās sagrieztu puravu un zirnīšus.
3. Pieliek garšvielas: pētersīļus, dilles, sāli un piparus. Visu vāra vēl apmēram pusstundu.
4. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļajiem lociņiem. Garšai pievieno skābo krējumu.
Labu apetīti!
-