Galerija 05.05.2020
1 attēls • 5. mai 2020 18:06
KUKURŪZAS PUTRAIMU BIEZPUTRA- POLENTA
Polenta ļoti labi garšo kā ar gaļu, tā ar zivīm. Mana iecienītākā versija ir baudīt to kopā ar ceptām zivīm un saldā krējuma mērci.
Nepieciešams:
250 g kukurūzas putraimu
1,5 litri buljona vai ūdens, kuram pievienoti 1 - 2 buljona kubiņi
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katlā lej buljonu, uzvāra.
2. Kad buljons sācis vārīties, tajā ber putraimus un, inte...VairākKUKURŪZAS PUTRAIMU BIEZPUTRA- POLENTA
Polenta ļoti labi garšo kā ar gaļu, tā ar zivīm. Mana iecienītākā versija ir baudīt to kopā ar ceptām zivīm un saldā krējuma mērci.
Nepieciešams:
250 g kukurūzas putraimu
1,5 litri buljona vai ūdens, kuram pievienoti 1 - 2 buljona kubiņi
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katlā lej buljonu, uzvāra.
2. Kad buljons sācis vārīties, tajā ber putraimus un, intensīvi maisot vāra apmēram 10- 15 minūtes, līdz putra sabiezējusi,
3. Pasniedz kopā ar jūras produktiem.
Labu apetīti!