Galerija 05.05.2020
1 attēls • 5. mai 2020 14:15
MAJONĒZĒ MARINĒTI VISTU STILBIŅI
Majonēzes marinādē gatavoti stilbiņi it ļoti mīksti, sulīgi un neizsakāmi garšīgi.
Nepieciešams:
1 kg vistu stilbiņu
200 g majonēzes
8 ķiploka daiviņas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Vistu stilbiņus nomazgā un nosusina'.
2. Traukā iespiež majonēzi, kas sajaukta ar sāli, pipariem un caur ķiploku spiedi izspiesti...VairākMAJONĒZĒ MARINĒTI VISTU STILBIŅI
Majonēzes marinādē gatavoti stilbiņi it ļoti mīksti, sulīgi un neizsakāmi garšīgi.
Nepieciešams:
1 kg vistu stilbiņu
200 g majonēzes
8 ķiploka daiviņas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Vistu stilbiņus nomazgā un nosusina'.
2. Traukā iespiež majonēzi, kas sajaukta ar sāli, pipariem un caur ķiploku spiedi izspiestiem ķiplokiem. Visu rūpīgi samaisa.
3. Iegūtajā masā liek vistu stilbiņus un kārtīgi izmaisa tā, lai katrs stilbiņš būtu apviļāts marinādē. Atstāj uz pāris stundām marinēties.
4. Samarinētos stilbiņus kārto cepamtraukā vai liek uz plāts un cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 minūtes.
Labu apetīti!
-